Jag har drömt om att skriva en bok så länge jag kan minnas och mitt intresse för böcker har alltid funnits med mig. Dock tog det tills jag hade fyllt 60 år innan min debutroman blev färdig och 62 när den hade sin release.

Det hela började i november 2019 då jag deltog i en skrivutmaning, NaNoWriMo som innebär att man under en månad ska skriva 50 000 ord. Det gjorde jag och det blev starten till min debutbok.

Samtidigt startade jag upp min bokblogg Bokprataren där jag skriver texter, men då främst recensioner av böcker jag läst och i samma veva föddes mitt instagramkonto bettan_bokprataren. Ett konto där jag kort skriver ner mina tankar om lästa böcker.
Idag har jag 7000 följare och älskar den värme som sprids bland alla bokälskare.

📕📕📕📕📕📕📕📕📕📕📕📕

Tjuvapack och Systraskap antogs av förlaget Word audio publishing, 2022 

22 mars 2023 - Release för tryckt bok, e-bok och ljudbok (Anton Körberg)

23 mars 2024 - signat nytt bokkontrakt på uppföljaren till Tjuvapack och Systraskap, som går under arbetsnamnet, Spa tarot och försvunna personer.

Skapa din hemsida gratis!